Site icon Студреспубліка

Читати тільки найкращим харків’ян(к)ам

Привіт, мамин/а скромник/ця! Сподіваємось, твоїй самооцінці можна довіряти, і ця інформація — твоя тема. Ти маєш чисельні досягнення в навчанні? Викладачі/ки не можуть нахвалити тебе, банальні тусовки – це сумно та не цікаво? Вже 2 грудня 2018р., у клубі Resto-club ‘Museum’ відбудеться справжня битва, не на життя, а на смерть, бо стати «Кращим студентом Харківщини» може лише кращий із ідеальних.

Якщо душа вимагає великого польоту, а амбіції сягають Олімпу… Якщо ти готовий/а довести всім, що саме ти Бог студентства Харківщини й України… Читай, конспектуй і починай готуватися до конкурсу.

Ще не злякався/лася? Тоді обери свою номінацію:

До 15 листопада проходь онлайн-реєстрацію на участь, подавай копії своїх нагород і відзнак в обраній сфері і вривайся в найгострішу сутичку крутих студентів. Хтозна, можливо, саме ти станеш щасливчиком/цею, будеш відстоювати студентську честь рідної Харківщини.

Залишились питання? За детальнішою інформацією звертайтеся до лідерки Харківської Студреспубліки, координаторки КСУ на Харківщині Марії Корабельнікової (099) 922 32 00.