Site icon Студреспубліка

Кращого обрано!

23730878_291516811358822_19521413_oЯкщо вже говорити точно, то кращу!  У Харкові 17 листопада 2017р. пройшов регіональний етап Всеукраїнського конкурсної програми «Кращий студент України-2017». Перемогу здобула Юлія Кривенко — студентка Харківської гуманітарно-педагогічної академії.

Студенти та студентки довели, що вони є кращими з кращих на Харківщині. Як відбувалося змагання – читайте далі.

Учасники й учасниці Харківського КСУ презентували себе у 3-х конкурсах: представлення, конкурс талантів і соціальний проект. Конкурсантам було поставлено непрості завдання — вони мали показати себе як творчу особистість, продемонструвати оригінальність та у будь-якій доступній формі довести, що вони є найкращими. Журі задавали учасникам настільки неординарні запитання, що їм інколи доводилося показувати відповідь жестами. Конкурсанти показали високий рівень активності, патріотизму та любові до свого міста та країни, вони готові змінювати рідний Харків та Україну на краще.

 

 

 

 

 

У підсумку переможців і переможниць було визначено. Головне звання «Краща студентка Харківщини (комплексна характеристика)» здобула Юлія Кривенко (студентка Харківської гуманітарно-педагогічної академії).

 

 

 

 

 

Також на Харківському КСУ були визначені переможці та переможниці в індивідуальних номінаціях:

 

 

 

 

Переможці та переможниці не розслабляються, а вже готові підкорювати фінал програми.