Site icon Студреспубліка

«Кращий студент України» – доведи, що ти кращий!

Плідна діяльність кожної людини
заслуговує на визнання та винагороду!
Агов! Привіт! Ну що? Ти ще не чув? Тривають вишівські та регіональні етапи проведення «Кращого студента України-2012». Саме ти маєш унікальну можливість заявити про себе на всю країну.

«Кращий студент України» – системна конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. Проходить від вишівських, регіональних до всеукраїнського етапу. 

Є питання з приводу деталей регіонального етапу конкурсу? Зв’яжіться з регіональним координатором «Кращого студента України» у твоєму регіоні.

Якщо ти розумний, активний, комунікабельний студент, маєш цікавий проект, який  давно мрієш представити всім, тоді «Кращий студент України» — саме та програма, де ти зможеш себе проявити найкраще.

Як відомо, кожен із студентів  може показати  свої таланти та вміння  в певній сфері, саме тому «Кращий студент України» надає тобі можливість самому обрати цю сферу, тобто номінацію конкурсу.

У рамках конкурсу «Кращий студент України» визначаються наступні номінації:

● Кращий студент України (комплексна характеристика);

● Кращий студент-аналітик України;

● Кращий студент-громадський діяч України;

● Кращий студент-дизайнер України;

● Кращий студент-медійник України;

● Кращий студент-науковець України;

● Кращий студент-програміст України;

● Кращий студент-спортсмен України. 

Ти можеш взяти участь у одній або у кількох номінаціях одразу, це вирішувати тільки тобі, але, перш за все, потрібно пройти обов’язкову, однак дуже просту онлайн-реєстрацію!

Також фішкою цього року для номінації «Кращий студент України» (комплексна характеристика) є виконання соціального проекту «Три добрі справи» (необхідно зробити соціально значимі 3 добрі справи для свого вишу, міста та для того, кому це дійсно необхідно), а результат представити у вигляді відео-ролика тривалістю до 3 хв.

Поспішай! Саме завдяки проекту «Кращий студент України» ти можеш змінити своє життя, розкритися по-іншому, показати хто ти є насправді всім оточуючим і самому перевірити свої можливості! Коли ж ще можна у житті ризикувати та пробувати себе в чомусь новому, якщо не в студентські роки?

Тож не барися, реєструйся, візьми участь у проекті і доведи, що саме ТИ — кращий!

Ми віримо в те, що плідна діяльність кожної людини заслуговує на визнання та винагороду! Тому й твоя участь у конкурсі не омине нашої уваги.  

Зроби крок назустріч своїй мрії! 

У рамках конкурсу «Кращий студент України» проходить конкурс студентських проектів від косметичної компанії «Біокон» (із чудовими призами).

 

За довідками звертатися: (044) 529-13-75

З питань медіа та партнерства: бренд-менеджер Віра Андріюк (097) 883 22 26, vira_andriyuk@ukr.net brandmanager@studrespublika.com

З організаційних питань: менеджер проектів Ольга Коваленко (067) 234  01  94

*  *  *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за оргпідтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.
П
артнери: косметична компанія «Біокон», телекомпанія «ТВі», інформаційне агентство «Наголос».