Site icon Студреспубліка

Кращий студент Тернополя

14 грудня 2009 року в Тернополі в нічному клубі ‘IBIZZA‘ відбувся регіональний тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий студент України». Перемогли одразу 2 студента.

Організаторами виступили Тернопільська ОО НДЛМ і регіональний оргкомітет «Студентської республіки» за сприяння головного управління у справах туризму, сім’ї, молоді та спорту Тернопільської облдержадміністрації. В даному заході прийняли участь виші Тернопільської області різних форм власності.

Конкурс проводився у форматі Comedy Club, тобто не у вигляді «совєтского саюзу» (визначення кращих шляхом анкетування без підтверджуючих джерел інформації), а у формі прозорого, публічного виступу кожного конкурсанта згідно положення та сценарію та визначення неупередженого, незалежного та компетентного журі.

Сам конкурс складався із п’яти завдань:

У цих завданнях, на думку авторів та організаторів, кожен студент отримав можливість відкрити себе повністю і довести усім присутнім, що саме він кращий і здатен це довести на всеукраїнському фіналі конкурсу.

Дане дійство пройшло в клубній обстановці, паузи між конкурсами заповнювались різноманітними виступами лауреатами всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів вишів, які приймали участь у заході.

Завершився конкурс святковим фейерверком і вирішальним вердиктом журі, серед самих, самих кращих студентських вождів був оголошений переможець — студент Тернопільського національного економічного університету Олександр Запольський. Рішенням на правах організатора Володимир Заверуха, який ще задовго до конкурсу, на стадії підготовки, зумів підмітити самих активних, було оголошено ще одну переможницю — студентку Тернопільського національного технічного університету Марію Басюк.

Організатори Всеукраїнського конкурсу «Кращий студент України» — ВМГО «Студентська республіка» і НДЛМ за організаційної підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту та Міністерства освіти і науки України.