Site icon Студреспубліка

Стань новою зіркою сучасної літератури

Stud-Konkurs+Bondarenko_afisha_A121 березня 2018р. о 16:00 у Центральній бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва (М «Політехнічний інститут», пр-т Перемоги 25 «а») відбудеться Конкурс студентської поезії «Молодість. Любов. Весна», присвячений Всесвітньому дню поезії. Студреспубліка є партнером конкурсу та запрошує талановитих студентів і студенток узяти участь. Якщо ви пишете вірші, то до 20.00 19 березня подавайте заявки на участь.

Візьміть участь у конкурсі студентської поезії, це шанс проявити себе і потрапити на очі авторитетним видавцям і видатним митцям. Далі інформація — як подати заявку і хто буде визначати найкращих.

Головний організатор проекту — Видавництво «Саміт-Книга» дає можливість не лише молодим письменникам і письменницям показувати свої таланти за допомогою видання книг, але й хоче підтримати творчу студентську молодь. Метою проведення конкурсу є виявлення талановитих особистостей і надання їм можливості реалізації свого творчого потенціалу, формування і розвиток творчих здібностей, естетичного смаку студентської молоді.

Студенти та студентки читатимуть власні твори, професійне журі відбере найкращі з них. До складу журі конкурсу входять:

Заявки подавати (стислу інформацію про себе та посилання на твори) до 20.00 19 березня на e-пошту: office@studrespublika.com. Довідки: (044) 529-13-75.

Учасники й учасниці можуть прийти на конкурс зі своїми друзями та подругами, які зможуть їх підтримати. Крім того, серед гостей будуть присутні вже відомі творчі особистості, які зможуть запросити конкурсантів і конкурсанток виступити на своїх творчих вечорах.

Під час програми конкурсу плануються виступи відомих митців.