Site icon Студреспубліка

Кохання — то наше все!

DwzJ-ssd7DMУ Херсонській області до Дня всіх закоханих республіканці провели «Стіну кохання», символічно оформлену у вигляді великих сердець. Жителі двох міст — Херсона та Нової Каховки — стали учасниками романтичної акції та мали змогу освідчитись у коханні своїм половинкам, залишити теплі та найщиріші побажання рідному місту, близьким і найдорожчим людям.

У Херсонській області цього року «Стіна кохання» від Студреспубліки пройшла одразу у двох містах: Херсоні і Новій Каховці, чим порадувала вдвічі більше закоханих. Це добра і світла акція, на яку очікують із нетерпінням, чому саме — дізнаєтеся з матеріалу.

У Херсоні всіх бажаючих узяти участь у акції було запрошено до ХАБу «Відкритий простір», де панувала тепла, весела та дружня атмосфера. Охочі залишали свої привітання зі святом, передавали «привіти» іншим містам на «Стіні кохання». Програма була насичена гарними піснями у виконані республіканців, переглядом відеороликів Студреспубліки, цікавими конкурсами і спілкуванням за чашкою ароматного чаю зі смачним печивом.

 

 

 

 

 

Нова Каховка відзначила День закоханих на площі перед кінотеатром «Юність». Учасники акції залишили найщиріші побажання на «Стіні кохання», отримали вітальну брендовану «валентинку» від Студреспубліки. Підсумком акції став довгоочікуваний розіграш подарунків, на участь в якому зареєструвалося 44 закохані пари різного віку. В результаті лотереї було визначено 18 пар переможців, які отримали сертифікати на безкоштовне відвідання різних романтичних закладів.

 

 

 

 

 

 

Республіканці щиро вітають ще раз усіх українців із чудовим святом і вкотре переконуються, що дарувати частинку своєї любові і чудову республіканську «валентинку» — це прекрасна традиція!