Site icon Студреспубліка

Із Днем студента!

Павло Вікнянський: «Вітаємо зі святом! Витримки, віри у свої сили, реалізації знань і вмінь, тут, у нашій рідній, найкращій у світі Україні, та достойного прогресивного майбутнього. Не дамо маніпулювати нами нікому! Борімося – поборемо! Наша Спільна Справа – наша модернізована Україна!»

Повний текст привітання з чудовим святом — Днем студента від лідера республіканців України Павла Вікнянського – читайте далі.

Друзі та подруги, республіканці та республіканки! З Днем студента!

День студента — це не лише туса чи крута вечірка, а зважаючи на історію цього свята, це день, коли  обов’язково треба в небайдужому колі обговорити нашу спільну громадянську відповідальність. І за теперішнє, і за майбутнє. За мир, за те, як вирватися з болота деградації, в якому перебуває Україна, за те, щоб зробити життя кожного громадянина достойним.

Так, прогрес – це справа саме вільних, молодих, енергійних, позитивних, неегоїстичних, творчих і розумних.

Ми маємо прекрасну країну – досить шукати щастя по інших світах. Ставатимемо щасливими тут! Розвиватимемо своє! Бо люди, молодь, студенти – ключове багатство України.

Студреспубліка вже більше 20 років працює зі студентами і для студентів. За ці роки ми провели сотні проектів і наймасштабніших у країні програм — через наші активності пройшли сотні тисяч кращих. Тож час активніше гуртуватися! Місія республіканців надзвичайно відповідальна – ми повинні врятувати Україну від бідності, суцільного інфантилізму, цинізму, егоїзму, лінощів, розбрату й ненависті, від зовнішніх неприятелів й апатії. Ніхто крім нас не здатен здійснити модернізацію України, щоб увійти до топ-20 найбільш розвинених за рівнем життя громадян країн світу.

Саме тому ми продовжуємо працювати, не покладаючи рук і не розслабляючи мізки. Щоденно долаємо складні задачі і вас закликаємо ще активніше долучатися. Бо саме така непроста робота показує справжній патріотизм і любов до України, а не демагогічні балачки з ефірів і трибун. Поки не здійснимо – закликатимемо до солідарності задля реалізації наших спільних цілей заради народу України.

Вітаємо зі святом! Витримки, віри у свої сили, реалізації знань і вмінь, тут, у нашій рідній, найкращій у світі Україні, та достойного прогресивного майбутнього. Не дамо маніпулювати нами нікому! Борімося – поборемо! Наша Спільна Справа – наша модернізована Україна!

Слава Україні й Українському народові! Слава Республіці! Слава всім нам!

З пошаною, від імені всієї команди Студреспубліки

лідер республіканців України
Павло Вікнянський