Site icon Студреспубліка

Із Днем студента!

viknyanskyy-photoПавло Вікнянський: «Зі святом! Солідарності сил, позитивних емоцій, осмисленості будь-яких дій і прогресу-прогресу-прогресу у всьому. Нехай навчання надихає на майбутні звершення! Знайте, Студреспубліка завжди чекає на вас для нашої Спільної Справи!»

Читайте нижче привітання з прекрасним святом — Днем студента від лідера республіканців України Павла Вікнянського.

Друзі, республіканці! З Днем студента!

Молодість, енергія, драйв, креатив і безбашенність, мрії та відчуття, що море по коліна, спрага до змін – усе це про студентів.

Тих із них, хто вірить у майбутнє Україну як заможної країни вільних громадян, гуртує Студреспубліка. Справжній патріотизм, який щоденно доводять республіканці, полягає в тому, щоб облаштувати для нормального життя нашу країну власними силами. І ми переконані, що робити це, як би то не було важко, треба тут – а не «за бугором».

Так, наша місія дуже відповідальна – необхідно фактично врятувати Україну: від бідності, лінощів, ненависті серед громадян, від зовнішніх неприятелів і суцільного інфантилізму. Саме тому ми продовжуємо працювати, не покладаючи рук і не розслабляючи мізки. Ніхто, окрім нас не здатен здійснити модернізацію України, щоб увійти до топ-20 найбільш розвинених за рівнем життя громадян країн світу. Не бійтеся складних задач, у нас усе вийде!

Зі святом вас! Солідарності сил, позитивних емоцій, осмисленості будь-яких дій і прогресу-прогресу-прогресу у всьому. Нехай навчання надихає на майбутні звершення! Знайте, Студреспубліка завжди чекає на вас для нашої Спільної Справи!

Слава Україні! Слава Республіці! Слава всім нам!

З повагою, від імені всієї команди

Національний лідер Студреспубліки
Павло Вікнянський