Site icon Студреспубліка

Злагоджено, хоч і… стихійно – флешмоб по-студреспубліканськи

Яскравий суб-фест «Глоубел флешмоб» відбувся на фіналі Студреспубліки-2019. Це непросто, адже потребує злагодженої групової роботи. Найкраща молодь України змагалися в оригінальності та вмінні об’єднати людей, проявити солідарність навколо важливих тем нашого життя.

У чому наші учасники/ці показали себе на найвищому рівні, які саме регіональні делегації найкраще впоралися з непростими завданнями, продемонстрували кмітливість під час фіналу ХХI Студреспубліки (пройшов 23-26 серпня 2019р., на узбережжі Чорного моря, на тему: «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління») – в тексті нижче.

Різні флешмоби протягом 3-х діб фіналу ми спостерігали по всій території Студреспубліки. І в наметовому містечку, на пляжі й у морі, на факультативному майданчику, в медіа-центрі, в їдальні, під час голосування на виборчій дільниці. Флешмоби виникали спонтанно, так, що їх ніхто не очікував. Ти можеш йти стежкою – аж тут навколо тебе «виростає» флешмоб!

Учасники/ці своїми флешмобами намагалися передати різні соціальні сигнали. І про єдність України, про дружбу регіонів, про драйв і запал молоді на дію, і про кризу в країні, про необхідність прогресу, і просто те, що молодь любить гарно відпочивати. Ця хвиля прямо підхоплювалася новими й новими флешмобами.

Перемогу розділили студреспубліканці, які змогли краще всіх об’єднати людей – це представники/ці делегацій Буковини та Полтавщини. У нічний час у Чернівецькому РАГСі одружували студентів/ок, кореспондентів/ок медій і всіх бажаючих із різних куточків нашої держави. У денну ж пору Полтавщина, запалювала музикою та динамічними рухами, об’єднувала всіх у танці.


Готуйте свої флешмоби на фінал XXII Студреспубліки-2020 уже зараз!

Аналітика гри-2019