Site icon Студреспубліка

Фестиваль кольорів від Закарпатської Студреспубліки

9_fit_content_widthНайбільш кольорова подія весни на Закарпатті – Холі-фест, що проходив на Народній площі, зібрав 28 травня 2017р. довкола себе студентів, абітурієнтів, батьків із малечею та школярів. Це було щось!

Фарби, сонце, веселі обличчя, щаслива молодь і дітки – так проходила вибухова туса, де всі «розмальовували» одне одного кольоровими фарбами холі.

Захід виявився яскравим і в буквальному сенсі слова, і за наповненням: веселішим його зробило не лише інтерактивне спілкування ведучих із публікою, а й виступи Вєрки Сердючки, Світлани Лободи, Тетяни Буланової та Леді Ґаґи – щоправда, не справжніх, а у виконанні пародиста. Крім того, музичну частину підтримала фіналістка «Голосу країни» Ганна Шміляк.

Співорганізатор фестивалю голова Закарпатської Студреспубліки Володимир Білонка розповідає: «Холі-фест – в Ужгороді відбувається вперше. Минулого року ми презентували Студреспубліку й задіяли фарби холі. Тоді ще не знали, як рухатися, але вийшло цікаво: ми побачили, що на це є попит. Нині співпрацюємо з дистриб’юторами цих фарб в Україні й домовилися про дальші контакти. Презентуємо Студреспубліку в яскравих кольорах. Фарби екологічно чисті і легко змиваються. Наше місто різнобарвне і має великий туристичний потенціал, у нас багато іноземних студентів. Ужгород комунікабельний і готовий до всього, головне – грамотно все організувати».

Звісно, не оминули увагою фестиваль і студенти з Індії, яких прийшло більше десятка, а дівчата навіть одягнули національне вбрання. Віджай Секар та Арумугам Кудіарасумані, кажуть: «У нас удома таке свято традиційне і теж відбувається навесні. Це свято поєднує всіх: у нас виходять розважатися друзі, цілі сім’ї. Ми вперше святкуємо холі в Україні, хоча й живемо тут уже три роки. Це фестиваль любові і кольорів. Нам подобається».

 

 

 

 

 

 

 

Цікаві та веселі конкурси, кидання фарб і перетягування канату додавали веселощів. Разом із тим усі охочі, дізналися всі деталі про регіональну Студреспубліку-2017. А ти будеш там, на Закарпатській Студреспубліці?