Site icon Студреспубліка

Визначені кращі студентські відеовитвори-2019

Яскраві спогади про літо й особливо про фінал Студреспубліку-2019 досі гріють нас. Завдяки ФАВу, тобто «Фестивалю аматорського відео», ми маємо можливість не лише дізнатися про кращих студентських відеографів/ок, але й пригадати, як там усе відбувалося — на самій Події Покоління, відчути крізь відео, зняті прямо там, шалену енергетику від молоді з усіх куточків України [+ відео].

Суб-фест, як і весь фінал ХХI Студреспубліки, що тривав із 23 по 26 серпня 2019р. на узбережжі Чорного моря, мав тему «Суб’єкт моденізації України — відповідальність Покоління». Саме тут молоді кіномитці та -мисткині могли показати свої творчі, соціальні ідеї на повну. Хто став перемож(ни)цями — далі.

ФАВ завжди об’єднує творчих, креативних і трішки шалених учасників/ць, які прагнуть проявитися, розповісти свої думки в оригінальному відеоформаті. На фінальній Студреспубліці вони дотримувалися теми події, розкривали її — й робили це по-своєму, творчо. Адже за допомогою відео, інколи навіть без слів, можна передати значно більше, ніж стосами напрацьованих проектів і пропозицій в урядових стінах.


Отже, в номінації «Найкраще бонусне завдання для Студентських магістратів» перемогу здобула Буковинська делегація.

Нагороду одразу у 2-х номінаціях «Найкращі студреспубліканські новини-2019» і «Найкраще відео на тему «Суб’єкт модернізації України — відповідальність Покоління» отримав Святослав Гнатонко (м. Київ).

  

А Олександр Мазуряк (Чернівецька обл.) виборов кубок першості в номінації «Найкращий тематичний шведінг».

Суб-фестиваль тривав 2 дні, протягом цього часу відчувалася достойне змаганняіж учасниками/цями, а під час презентації найкращих відео, глядачі та глядачки шаленими оплесками підтримували наших суперпрофі. Вітаємо, за вами великі кіноперемоги!

 

 

 

 

 

 

Ну а ми чекаємо вже на нові чудові відеороботи на фіналі ХХ Студреспубліки-2020.

Аналітика гри-2019