Site icon Студреспубліка

Режисер(ка), сценарист(ка), оператор(ка) — ти це вже вмієш

Компромати, зізнання у вірному коханні, пристрасті, сльози, істерики — все це майстерно знімали прогресивні та круті відеоаматори в рамках «Фестивалю аматорського відео», який пройшов на фіналі ХХ ювілейної Студреспубліки [+ відео].

24–27 серпня  2018р. на Чорноморській косі відбувся фінал Студреспубліки на тему «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті». 20 суб-фестивалів залучили активну молодь із усіх регіонів країни. Як ми всі разом зробили ще один крок до нового українського кіно — дізнавайтеся далі.

Непросто у житті бути першими, а ще складніше по крупинках відродити майстерність нашого кіно, конкурувати з відеометрами світу, «розкласти на епізоди» найвибагливіших критиків/ес. Але завжди є шанс, коли за справу беруться відчайдушно та щиро.

 

 

 

 

 

 

 

Три номінації? Не проблема!
Три дні змісту, прогресу, драйву яскраво передати? Взагалі не питання!
Так одночасно подумали всі учасники/ці суб-фестивалю, проте перемога любить найкращих.

 

 

 

 

 

 

Кубок у головній номінації «Найкраще відео на тему «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті» вибороли представники/ці Полтавщини. Ні, не думайте, що студреспубліканцям вас немає чим вразити. Ці хлопці та дівчата кілька тижнів буквально «виношували» ідею, знайшли кращих із кращих, аби втілити її і ось результат.

Кубок і дипломи переможців/ниць за номінацію «Найкраще бонусне завдання для Студентських магістратів» поїде у Харківську обл.

Прокачати всіх новими ідеями і новим баченням зуміли вони оригінальні Чернівці. Ще б пак. Тільки їм вдалося «віджати» перемогу у номінації «Найкращий тематичний швединг».

Оцінювали роботи наших маестро профі-судді: Михайло Коришев надзвичайно талановитий український відеооператор; Павло Краснобріжий — Студентський президент України-2006/2007; Олег Литвин куратор ФАВу.

Суб-фест тривав 2 дні, всі були на драйві й змагання пройшли зі здоровою конкуренцією, де кожен зміг проявити себе з самих сильних сторін. Дякуючи всім за витримку і силу, які кожен вклав у ФАВ, суб-фест пройшов на відмінно!

Ну й, звісно, всіх запрошуємо і чекаємо вже на фіналі ХХI Студреспубліки. Творитимемо достойне українське кіно разом!

Аналітика гри-2018