Site icon Студреспубліка

Мир і прогрес дизайнерськими очима — видовище майбутнього

А ти теж знаєш, як зробити мамині старі сукні модними й оригінальними? Чи, може, ти колись розмальовував/ла чудовим фіолетовим фломастером стіни в коридорі? Ну принаймні вирізав/ла візерунки на шторах, бо так красивіше. І якщо мама в дитинстві за такі прояви дизайнерського креативу розпочинала сваритися, то на Студреспубліці ти точно зможеш втілити найоригінальніші ідеї на «Екстер-фесті» — суб-фестивалі дизайну та моди.

«Екстер-фест» – новий суб-фестиваль, названий на честь великої української дизайнерки Олександри Екстер – це платформа для творення авторських дизайнів. Як же зробити Студреспубліку й Україну найкреативнішими зокрема і за допомогою нашого суб-фесту – читайте далі.

Це чарівна можливість створити з простого матеріалу крутий , а головне, прогресивний лук. І це дуже просто. Рецепт створення образу виконає і дитина. Отже, беремо аркуш паперу, створюємо ескіз образу, погоджуємо його у кураторки суб-фесту і втілюємо.

Для твоєї творчості цього року відкриті і сцена з наметовим містечком і навіть факультативний майданчик. Хто знає, можливо, вони будуть оформлені саме за твоїм дизайном. Для того, щоб реалізувати свою ідею, потрібно просто затвердити ескіз і втілити його.

Тема для фантазії: «Прогрес і мир в Україні та на планеті».

Запасайся оригінальними та яскравими речами, майструй, твори, фантазуй на фіналі ХХ ювілейної Студреспубліки, який пройде з 24 до 27 серпня на узбережжі Чорного моря, тема Події Покоління: «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті». Ви ще встигаєте зареєструватися та приєднатися до прогресивних українців:

Деталі — у в.о. кураторки суб-фесту Анастасії Бридихіної, 095 1000 435, nasty.bruduhina@gmail.com