Site icon Студреспубліка

Добрі люде, відгукніться!

Чи готові ми продовжувати допомагати одне одному, незважаючи на соціальну апатію, яка все більше охоплює маси і навіть актив? Чи можливе досягнення прогресу і миру без взаємодопомоги і змістовної комунікації? Як часто ми задумуємося про те, що одна наша, здавалося б, незначна справа може змінити життя не лише однієї людини, а й країни й планети в цілому, матиме вплив на хід історії? Без солідарності – ну ніяк не вийде: робімо добро разом! Долучайтеся до нового суб-фесту «Добрі люде»!

Подробиці проведення і як долучитися до, мабуть, найблагороднішої активності на фіналі XX ювілейної Студреспубліки з 24 по 27 серпня 2018р. на узбережжі Чорного моря – деталі нижче.    

Час кожному/ій ще раз проявити силу доброти й любові, довгу добру волю на суб-фестивалі «Добрі люде». Ми разом будемо робити добрі справи, допомагати одне одному, відповідаючи на потреби різних людей — і дальніх, і ближніх.

Невипадково, що такий новий суб-фест з’явився саме під ювілейну тему-2018: «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті». Одна з ключових тем для миру та прогресу – солідарність. Тож, запрошуємо на суб-фест для людей, які розуміють, що відповідальність починається з кожного з нас, але спільними зусиллями ми можемо зробити значно більше, ні – можемо зробити все, що завгодно.

Взяти участь в суб-фестивалі «Добрі люде» може як людина одноосібно, група людей і навіть регіональна делегація в цілому. Оцінюватиметься суб-фест за 2-ма критеріями:

Відповідальні громадяни, пасіонарії, волонтер(к)и, альтруїст(к)и, ми вас усіх дуже чекаємо!

Довіра, розуміння, підтримка – це те, що нам надзвичайно необхідно для досягнення прогресу і миру в Україні та на планеті, тому долучайтеся до команди соціально-активних учасників/ць із усієї України на ХХ ювілейній Студреспубліці, реєструйтеся онлайн:

Кураторка суб-фестивалю Олена Ольховик відповість на всі запитання: 050 821 23 26, holkhovyk11@gmail.com