Site icon Студреспубліка

«Дебати» — відстоювання позиції цінується передусім

З 24 по 27 серпня 2013р. під час проведення фіналу XV ювілейної Студреспубліки серед багатьох суб-фестів проводився турнір по «Дебатах». Суб-фестиваль, який поєднує в собі вміння думати, правильно і влучно говорити та переконувати у своїй правоті. Читайте, що з цього вийшло.  

Цього року Студреспубліка була по-особливому цікавою та включала багато новинок, конкурсів, «фішок». Традиційний суб-фестиваль «Дебати» залишився незмінним, однак зацікавленість до нього і бажання взяти участь значно виросло у студреспубліканців, що не могло не втішати.

Турнір із «Дебатів» тривав протягом двох днів. Першого дня проходили показові ігри від представників Дніпропетровщини, які професійно займаються «Дебатами» та вирішили показати свою фаховість для нових гравців і навчити їх правильно і впевнено тримати себе перед суддями й аудиторією. Другого дня всім учасникам ще раз нагадали правила турніру. Учасники грали за британським парламентським форматом, коли уряд підтримує певну тезу, що є темою гри, а опозиція, навпаки, її заперечує.  


По завершенню турніру було визначено три найкращі команди. Третє місце отримала Дніпропетровська команда з оригінальною назвою «Мучайся» (Артем Ліфшиц і Микола Маленький), друге — команда з Миколаєва з однойменною назвою «Миколаїв» (Анастасія Загородник та Олег Горун), перше місце вибороли ще одні представники Дніпропетровщини, цього разу з простою й оригінальною назвою «Паша і Олег» (Павло Краснощок та Олег Манко).

PS Ніколи не перестану дивуватися креативу, які проявляють наші учасники.

Звання найкращого спікера по праву було віддано Павлу Краснощоку (м. Дніпропетровськ). У подарунок він отримав планшет від компанії Impression.

Тож, бажаю подальших перемог учасникам і продовжувати розвивати свій потенціал і надалі.