Site icon Студреспубліка

Агов? То хто кращий студент Чернігівщини?

Kraschiy_StudentСтудреспубліка запрошує  11 грудня 2015р. о 19:00 до Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм відвідати регіональний етап конкурсу  «Кращий студент України-2015». Буде цікаво!

КСУ продовжує свою ходу по країні, завтра проходитиме у Чернігові. Вже відомі представники на головну номінацію: «Кращий студент-комплексна характеристика», хто ж це, а також інші деталі – читайте тут.

Змагатись за звання «Кращий студент Чернігівщини-2015» комплексна характеристика будуть: від Чернігівського національного технічного університету – Марія Гаврик, від Чернігівського національного педагогічного  університету ім. Т.Шевченка – Наталія Кисіль, від Інститут історії, етнології та правознавства імені О.М. Лазаревського (ЧНПУ ім. Т.Шевченка) – Вікторія Багмет, від Національного державного університету ім. М.Гоголя – Євгенія Каламбет.

Також будуть визначені переможці у номінаціях:

Учасники порадують глядачів оригінальними презентаціями, власними талантами, цікавими сценками, а також буде визначено переможця на кращий соціальний проект! Захоплюючі враження гарантовано як учасникам, так і присутнім у залі, тож не пропустіть найгучнішу подію нашого міста!

Захід проходить за підтримки: департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради, управління культури Чернігівської міської ради.
Партнери: магазини квітів «Гранд флора», РК «БАЗИС», Центр здорового способу життя Level UP.