Site icon Студреспубліка

Загадкова вдача Студреспубліки

Максим Гардус на блозі Андрія Окари ("Українська правда") про обставини підготовки до фіналу Студреспубліки-2013, що відбудеться у Криму 24-26 серпня 2013р.: "Незважаючи ні на що, планується проведення фіналу вже 15ї (!!!) Студреспубліки! Для України – це рекорд життя масштабного громадянського проекту".

Тематика – актуальна: як завжди останнім часом – футуристика, проте проблематизована, цього року – про конкретику: що треба робити, по різних галузях життя країни.

Минулого року ми запрошували топ- і просто гарних політиків, експертів, бізнесменів і громадян до участі, поділитися сокровенним і знайти однодумців, зарядитися молодіжною енергетикою і відчути, що далеко не все в житті цинічне ще. Тоді кілька людей почули нас.

Після минулорічного проекту, присвяченого мрії, лідера СР навіть запросили на аудієнцію до В.Ф.Януковича. Павло Вікнянський пішов до Президента і говорив не про політику і "дальокіє далі", а про те, щоб нарешті, до ювілею – Студреспубліка десь осіла в Криму (де вже 10 років проходять фінали програми), щоб було постійне місце проведення. Тоді з цього можна зробити точку зростання, креативне містечко молоді й інтелектуалів зі всього світу, Територію майбутнього. В.Ф.Янукович, здається, почув, бо дав відповідне доручення – опрацювати питання. Проте, все як завжди, республіканці тикаються-микаються, як кочівники…