Site icon Студреспубліка

З любов’ю в серці до киян і гостей міста

14 лютого 2015р. у всьому світі відзначають День святого Валентина. В кожній країні святкують його по-своєму: десь — дарують солодощі, десь — здобувають собі «Валентина» чи «Валентину» на цілий рік. А у нас, у нашому місті, столиці України, не дивлячись на будь-які складнощі в країні, а особливо зараз, у День святого Валентина Студреспубліка намагається подарувати людям частинку тепла, частинку любові не лише коханим, близьким, рідним і друзям, а й звичайним перехожим [+ відео].

У Києві ще 13 лютого у кількох вишах столиці проходила акція «Стіна кохання». ЇЇ яскравим і «валентинним» продовженням стала «Стіна кохання» на Хрещатику 14 лютого. Волонтери-організатори з вишів столиці запрошували перехожих написати побажання близьким людям на імпровізованій «Стіні кохання». Дякуючи нашим інформаційним партнерам (Spilno.tv і Максиму Філонову), учасники заходу могли ще й привітати коханих зі святом на камеру. Кожен перехожий отримав у подарунок святкову брендовану «валентинку» від Студреспубліки.

Особливістю цьогорічного свята стала й невеличка змістовна частина. Ми хотіли зрозуміти, якою має бути столиця, на думку учасників заходу. І ось, що ми зясували: люди хочуть жити в мирі без війни; в чистому місті; впевненому, надійному, процвітаючому й щасливому Києві; небайдужому до чужих проблем; з чесною, професійною владою,  керівництвом міста; некорумпованими вишами; з чесними судами та непідкупною генпрокуратурою; з вихованими водіями; без заторів; гарною освітою; щоб молодь була забезпечена робочими місцями; щоб Київ був із більшою кількістю зелених насаджень (особливо, каштанів); із чесною міліцією, яка захищає; нижчими цінами; щасливішими киянами; гарячою водою; ціна на метро повинна бути 2 грн.; щоб був високий рівень життя, а кожному киянину — машину і безкоштовну квартиру! Ось про що мріють кияни в переважній більшості.

Наш захід завжди привертає увагу людей. Та цього року свято було б неповним, як би ми не привітали зі святом постраждалих від складної ситуації в Україні людей. Після заходу республіканці відвідали біженців зі сходу країни, подарували їм «валентинки» та передали трохи продуктів.

Цьогорічна «Стіна кохання» стала не лише традиційно очікуваним заходом в Києві, але й подарувала можливість висловитися перехожим, розповісти про всі свої мрії, а ще привітати переселенців, яким так бракує уваги та любові.

Цьогорічна «Стіна кохання» стала особливою для українців