Site icon Студреспубліка

Як забезпечити прихід до влади політичних суб’єктів нового типу з метою радикальної модернізації України

How to ensure the rise of a new type of political actors to power with a view to a radical modernization of Ukraine (en)

Як yсе відбувалося минулого року:
Опора на народ і прогресивні експерименти – єдиний позитивний шлях для України     


Літо – для активних і амбітних!

 Зима – для найкращих і розумних! 

Після зміни влади в Україні, багато хто думав, що все налагодиться або, принаймні, чітко рухатиметься в сторону поліпшення. Але ж ні! Жити простим громадянам стає все важче, війна не припиняється, рівень життя стрімко падає. Українці починають розуміти, що «нова влада» не буде робити справжні реформи в інтересах добробуту громадян і розвитку країни. Тому з 27 лютого по 2 березня 2015р. у Карпатах, на Буковині, проходитиме «VII Зимова Студреспубліка» на тему: «Прихід до влади політичних субєктів нового типу з метою радикальної модернізації України». Запрошуємо! [+ відео] (далі — укр, en).  

Візьми участь у конкурсному відборі!

Це усвідомлення змушує щодня, кожну годину все більше і більше задумуватися. Концентрований інтелект і пасіонарність зберуться у чарівній місцевості Карпат, на Буковині, задля того, щоб під час «VII Зимової Студреспубліки» знайти відповідь на питання стосовно того, як забезпечити прихід до влади політичних субєктів нового типу з метою радикальної модернізації України.

Ми розглянемо різні сценарії розвитку України в найближчі роки: здійснення (завершення) справжньої народної революції; легальний прихід до влади інноваційних сил, здатних до здійснення докорінної модернізації України; продовження управління нашою державою олігархічними групами; встановлення диктатури; окупація тощо.  

Умови участі: взяти участь у ЗиСР-VII дуже просто. Необхідно пройти обовязкову онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки. Далі всі зареєстровані учасники проходять конкурсний відбір, найкращі з них і стануть учасниками «Зимової Студреспубліки».

  

Цільова аудиторія: учасники республіканських проектів (Студреспубліки й ін.) будь-якого з років, активні громадяни, експерти, громадські та політичні діячі, підприємці, депутати різних рівнів, молодь, студентство.

Програма ЗиСР-VII передбачає проведення оргдіяльнісної гри протягом 3-х повних діб за участю близько 60 осіб.

Особливості! У процесі гри застосовуються методи й інструменти, які дадуть змогу рефлексувати власні та колективні дії, глибоко зануритися в проблематику, та знайти відповіді на найскладніші питання. Планується досягнення ефекту «повного занурення», що передбачає участь в абсолютно всіх заходах, а також заборону вживання алкоголю. При порушенні даної вимоги організатори залишають за собою право на виселення порушника без повернення оргвнеску.

Оголошення результатів: 23 лютого п.р. на сайті Студреспубліки.

Умови участі та деталі конкурсу

Наприкінці заходу відбудеться вечірка в класичному стилі та нагородження переможців.

Не пропустіть найважливішу інтелектуальну та прогностичну подію зими, зареєструйтеся та станьте одним із учасників ЗиСР-VII.

Перезаснування Республіки можливе лише за вашої участі! Доведемо це на «Зимовій Студреспубліці» не балаканиною та піаром, а змістовною роботою. Україні потрібні управлінці, які готові запропонувати громадянам передовий проект кардинального оновлення всього державного механізму та взяти на себе відповідальність за його втілення в інтересах усього народу. І нехай тих, хто вже закінчив виші, не бентежить слово «студентська» в назві, адже, відомо, що в перекладі з латини «студент» – це той, хто ретельно вчиться, а значить це і 18, і 35, і 60-річна прогресивна, критично мисляча людина, здатна до якісної дискусії. 

Крім того, по завершенню ЗиСР, за власним бажанням, у вас буде нагода відпочити (поряд витяги, лазня) та побачити визначні історичні місця: Хотинську фортецю, монастирі, парки, музеї тощо.

* * *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за сприяння народного депутата України Максима Бурбака, оргпідтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України.

Партнери: компанія Impression, галерея «Sweet АРТ», eSputnik.

Додаткова інформація:


Організаційні питання:
Іван Ледчак, в.о. менеджера проектів Студреспубліки, т/ф: (044) 529 13 75, моб.: (063) 679 92 52.


Із питань медіа та спонсорства:
Віра Андріюк, бренд-менеджер Студреспубліки, моб.: (097) 883 22 26, е-пошта: brand-manager@studrespublika.com   

Умови участі та деталі конкурсу
Про попередні «Зимові Студреспубліки»