Site icon Студреспубліка

Вручено подяки волонтерам за активну громадянську позицію

20 грудня 2010р. у приміщенні Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту по вул. Десятинній відбулося вручення волонтерам спеціальних Подяк від Мінсім’ямолодьспорту та Українського молодіжного форуму.

Більше 40 волонтерів отримали спеціальні Подяки з підписами Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Равіля Сафіулліна та В.о. Голови Українського молодіжного форуму Костянтина Захаренка за активну громадянську позицію та добровільну допомогу у проведенні Генеральної асамблеї Європейського молодіжного форуму, що відбулася з 17 по 21 листопада 2010р. у м. Києві.

Вручали Подяки заступник Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Сизенко, В.о. Голови УМФ Костянтин Захаренко та Лідер Студреспубліки, голова Секретаріату УМФ Павло Вікнянський.

Для довідки. 17-21 листопада 2010р. відповідно до розпорядження Кабміну за підтримки Мінсім’ямолодьспорту в Києві УМФ провів засідання Генеральної асамблеї Європейського молодіжного форуму, учасниками якого стали понад 230 делегатів із усіх країн Європи.
 
Генеральна асамблея Європейського молодіжного форуму – це найвизначніша та найбільш очікувана подія всього організованого молодіжного руху Європи. Саме під час її проведення в Україні визначалися головні орієнтири подальшого розвитку молодіжного руху Європи. Почесно для України те, що вперше в історії захід відбувся східніше за Будапешт. Проведення Генеральної асамблеї Європейського молодіжного форуму в Києві сприяло підвищенню міжнародного авторитету України, стало вагомим поштовхом до євроінтеграції України.
 
 
Фото — Катерина Яковенко.