Site icon Студреспубліка

Вітаємо кращу студентку Херсонщини

26 листопада 2013р. о 17:00 у Обласному палаці молоді пройшов грандіозний студентський захід – Херсонський етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України-2013». Захід відбувся у дуже святковій обстановці, активні учасники та гості вечора не дали ні на хвилинку засумувати присутнім.

Участь у фіналі у номінації «Кращий студент-комплексна характеристика» взяли представники 4-х вишів Херсонщини: Херсонського державного університету, Херсонського національного технічного університету, Херсонського економіко-правового інституту та Херсонської державної морської академії, які представили їх на найвищому рівні.

Конкурсна програма складалася з 5 етапів: реклама вишу, конкурс на найкращу групу підтримки учасників, конкур талантів, інтелектуальній конкурс та відео візитка.

 

Також під час конкурсної програми було нагороджено переможців номінацій «Кращий студент-програміст» та «Кращий студент-науковець».

Після завершення конкурсної частини учасники та глядачі мали можливість побачити чудові виступи: Володимира Бондаренка, Аруті Арутюнян, вокально-хореографічної студії «Зорепад», студії спортивного танцю «Eurodance», естрадно-циркової студії «Jin Roh», танцювального центру «URBAN VIBES», вокально-хореографічної студії «Орхідея».

 

Врештірешт підсумки були підбиті та кращим студентом Херсонщини було обрано магістранку Херсонського державного університету Любов Онищенко.

Саме вона змагатиметься за звання кращого студента України в фіналі конкурсу. Бажаємо перемоги!