Site icon Студреспубліка

Вінницькій студенти обрали свою «Першу Леді» на «Студреспубліці-2011

Студента Вінницького державного педагогічного університету Ольга Стороженко перемогла у конкурсі краси "Перша Леді", який проходив в рамках обласного етапу молодіжного мульти-фестивалю "Студентська республіка-2011" на базі спортивно-оздоровчого комплексу "Колос" у Вінниці".

"Першою віце-Леді" вінницької Студреспубліки стала Маловічко Аліна з Вінницького торгово-економічного інституту КНТЕУ, титул "Другої віце-Леді" дістався Ользі Поліщук з Вінницького національного технічного університету.

Діадему переможниці вручила колега по вишу, яка виборола титул "Перша Леді Студреспубліки" у 2010 році Ксенія Саніна. Це вже не перший титул Ольги Стороженко, яка два місяці перед цим отримала інший титул.

Загалом, у конкурсі краси "Перша Леді Вінниччини" брали участь 8 студенток з вінницьких вишів – Надія Костенко з Вінницького національного медичного університету (№1), Аліна Маловічко з Торгового інституту (№2), Інна Уланська з Вінницької філії Київського інституту менеджменту (№3), Ольга Поліщук з Технічного університету (№4), Аліна Бондар з Вінницької філії Тернопольскої академії (№5), Маргарита Михайловська з Аграрного університету (№6), Ольга Стороженко з Педуніверситету (№7) та Анастасія Жарик з педагогічного (№8).

Оцінювало красу вінницьких студенток авторитетне журі під керівництвом голови Вінницької обласної ради Сергія Татусяка