Site icon Студреспубліка

Відтепер кожен зможе стати членом журі “Першої леді”

Розпочалося голосування за найкрасивіших студенток України в інтернеті на сайті Студреспубліки, а також вперше — SMS-голосування.

Вже по-повній йде підготовка до єдиного загальнонаціонального конкурсу краси серед студенток “Перша леді-2009”, який проходить у рамках “Студентської республіки-2009”. Учасницями конкурсу є дівчата, які вибороли перемогу у відповідних регіональних конкурсах по всій країні.

А зараз дівчата займаються розробкою та підготовкою власних благодійних проектів, головна ціль яких — підтримка соціально незахищених верств населення!

Традиційно фотографії конкурсанток викладені на сайт Студреспубліки і любий бажаючий має змогу проголосувати за ту, котра більше до вподоби, щоб покращити її шанси отримати почесну стрічку "Перша леді Інтернет-2009".

Організаторами цього конкурсу вперше цього року було вирішено впровадити у життя SMS-голосування, в якому кожен бажаючий зможе підтримати найкращу, на його думку учасницю. А вже під час фіналу цього конкурсу, після магічного слова “СТОП голосування” буде зафіксовано результати голосувань смсками та в інтернеті, які матимуть силу половини слова журі! Тобто переможниця буде справді народна!

* Для того щоб підтримати найкращу на твою думку дівчину, просто відправляй SMS на номер 4443 з її власним кодом (Ledy X – де X – це номер учасниці). Вартість SMS — 1 грн. (з ПДВ, без ПФ). Тільки для повнолітніх. Тел. служби підтримки: (044) 545-77-03 цілодобово та без вихідних.