Site icon Студреспубліка

Відсвяткуйте День святого Валентина поряд із «Стіною кохання»


"Любов — довготерпелива, любов — лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається; не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить. Любов ніколи не переминає…" Послання апостола Павла до Коринтян 13, 1-13

 

День святого Валентина – це день покровителя всіх закоханих, який святкують у багатьох країнах світу, ніжне та добре свято. 14 лютого кохані або просто близькі люди зізнаються в любові та повазі один до одного, дарують приємні подарунки, солодощі та «валентинки». В цей холодний лютневий день на душі стає тепло як ніколи, а у повітрі «літає» відчуття щастя та романтики.

Крім того, день усіх закоханих – чудовий привід відкрити своє серце, проявити турботу, здивувати кохану тобі людину…

Традиційно 14 лютого проходитиме всеукраїнська щорічна акція «Стіна кохання», організація якої вперше відбулася по всій країні ще в далекому 1998 році (тоді — силами НДЛМ) і зібрала багато тисяч студентів.

14 лютого у найбільших вишах країни, а згодом на центральних площах міст розміщуватиметься «Стіна кохання», де кожен бажаючий може залишити освідчення в любові чи просто написати будь-які приємні слова своїй другій половинці, друзям, рідному університету, місту та всьому Всесвіту. Поряд зі «Стіною кохання» активісти Студреспубліки роздаватимуть святкові «валентинки», які можна подарувати найціннішим людям в своєму житті. Також до дійства часто залучаються представники місцевих політичних і державних структур, «зірки», подію показують на телеканалах, інформацію поширюють у друкованих та інтернет-медіа.

Тому, не пропустіть і відсвяткуйте День святого Валентина разом із Студреспублікою. Візьмість участь у акції «Стіна кохання», зробіть щасливішими та усміхненішими дорогих Вам людей. Подаруйте їм брендовану «валентинку» від Студреспубліки!