Site icon Студреспубліка

Відбувся тренінг для юристів «Leadership in law»

Під такою назвою 28 квітня 2013р. у Києві, в офісі Творчого центру ТЦК, відбувся тренінг для юристів. Участь у ньому взяли молоді юристи, адвокати, керівники юридичних компаній і студенти, а перед учасниками виступив один із лідерів Студреспубліки Олександр Щерба.

Під час роботи тренінгу гуру юридичної практики України Ярослав Зейкан, Ігор Покотило, Анастасія Москаленко, Ірина Калінська, Андрій Стельмащук ділилися досвідом з молодими юристами, давали практичні поради, що сприятимуть покращенню роботи молодих юристів, провели майстер-класи з успішної побудови власних юридичних компаній.

Діяльність ВМГО «Студентська республіка» презентував Олександр Щерба, який запросив учасників тренінгу долучитися до проекту «Новий старт. Сценарії майбутнього».

Оргдіяльнісна гра у рамках проекту відбудеться з 17 по 19 травня, а 20 травня пройде Стратегічний саміт у Києві, на якому буде оголошено переможців, а також запрошений гість — Сергій Плохій виступить з публічною лекцією на тему «New Ukraine in New Europe: A historian’s perspective» («Нова Україна у Новій Європі: погляд історика»)

По завершенню тренінгу «Leadership in law» керівник даного проекту Іван Ледчак вручив учасникам сертифікати.

Партнерами тренінгу виступила Cтудреспубліка.

Підтримку надала піцерія «Челентано».