Site icon Студреспубліка

Відбувся конкурс «Кращий студент Києва»

Зима. Мороз. Сесії повним ходом. Та кращі студенти Києва не переймаються такими «дрібницями». 17 грудня 2012р. у Києві відбувся регіональний етап конкурсу «Кращий студент України».

Конкурс був проведений у стінах гуманітарного корпусу НПУ ім. М.П.Драгоманова. Незважаючи на дещо прохолодну залу, учасники навіть не думали відмовлятися від боротьби. Виступ кожного конкурсанта доповнювався пропозиціями й ідеями щодо рідного міста в тій чи іншій сфері. Мозкові штурми від журі також не давали спокою конкурсантам. Адже кращий має бути кращим. Як на сцені, так і в житті. Це не доповідь і не семінар. Саме тут вирішувалась доля тих, хто ж буде «зебест» у рідній столиці.

Переможницею конкурсу стала студентка Київського національного економічного університету Лесик Наталія.

В інших номінаціях перемогли:

Кращий студент-програміст Києва – студент Київського політехнічного університету Степанян Ігор.

Кращий студент-спортсмен м.Києва – студент Національного транспортного університету Яшан Артем.

Кращий студент-аналітик м.Києва – студент Київського національного університету ім.Т.Г.Шевченка Коваль Володимир.

Кращий студент-медійник м.Києва — студентка Київського національного торгівельно-економічного університету Савчук Олена.

Кращий студент-науковець м.Києва – студентка Київського університету ім.Б.Грінченка Заворотна Ольга.

Кращий студент-дизайнер м.Києва – студентка Київського національного університету технологій та дизайну Червінська Яна.

Кращий студент-громадський діяч м.Києва – студентка Київського національного університету ім.Т.Г.Шевченка Пуйо Катерина.

В номінації «Кращий студент-науковець м. Києва» Бреус Сергій, студент Національної академії внутрішніх справ, отримав номінацію «Глядацьких симпатій».

Оцінювали виступи під час фінального етапу конкурсу Щерба Олександр один із лідерів Студреспубліки, Євген Дробко – голова правління ГО «Студентська спілка «Студентський актив», Анатолій Сибірьов – член Громадської ради з питань молодіжного руху при Головному управлінні освіти і науки департаменту молоді і спорту КМДА, Костянтин Соловйов – представник Цивільної інформаційної агенції.

З практичною ідеєю активного впровадження інтерактивних уроків в школах і досвідом їх двосторонньої ефективності ознайомила всіх присутніх Ольга Заворотна, найбільше запам’ятавшись журі в захисті свого проекту і розумінням його як ефективного педагогічного інструменту.

Переможці отримали подарунки від наших партнерів, а саме навчання з теми «Публічна презентація. Секрети успіху», що організовує для переможців «Київський міський центр сім’ї» та пільгові путівки на оздоровлення від Головного управління освіти і науки КМДА.

Ми горді, що в Києві навчаються найкращі та найактивніші представники молоді.

Всі переможці запрошуються до подальшої співпраці, доопрацювання та практичного втілення проектів в життя на теренах м.Києва задля розвитку молодіжної політики, покращення умов інших сфер суспільного життя.