Site icon Студреспубліка

В одеського міського голови з’явився радник із питань молодіжної політики

Радником Одеського міського голови Е.Гурвіца з питань молоді став Вадим Друмов, студентський мер міста 2009 року, переможець Одеської Студреспубліки-2009 і депутат молодіжної ради при міському голові.

Вадим Констянтинович Друмов народився 14 липня 1988.

Освіта вища, закінчив Одеський державний економічний університет, за спеціальністю економіка підприємства.

 

Публічну діяльність розпочав в 2005 зі вступом до університету. Спочатку був обраний старостою класу, потім старостою курсу, потім представником у студентському профкомі, депутатом в молодіжній раді при міському голові, а в 2009 — студентським мером міста під час одеського етапу "Студентської республіки-2009". На початку 2009 року також взяв активну участь у тоді ще пілотному проекті "Зимова Студреспубліка" в Карпатах.

«Для мене велика честь отримати статус радника міського голови, я обіцяю кожен місяць надавати міському голові пакет пропозицій щодо вирішення актуальних проблем в молодіжному середовищі і сумлінно нести варту на захисті прав і свобод молоді», — пообіцяв Вадим Друмов.

«Сьогодні я зітхнув з полегшенням, бо в Одесі з’явилась ще одна людина, що буде опікуватись долею молодих одеситів, ця людина – Вадим Друмов. Від тепер процес комунікації молоді з міським головою буде забезпечувати як управління молодіжної політики з молодіжною радою так і радник міського голови. Впевнений: такий трикутник дасть можливість працювати більш ефективно», — зазначив начальник  управління молодіжної і сімейної політики Одеської міської ради Андрій Юсов.