Site icon Студреспубліка

В Чернівцях буде створено нову державу – Студреспубліка!

До Чернівців повертається найяскравіший та найфеєричніший мульти-фестиваль для студентства — Студреспубліка.

30 та 31 липня 2011р. на території міського пляжу міста Чернівці відбудеться створення нової держави – Чернівецької "Студентської республіки". Цей грандіозний захід, регіональний етап Студреспубліки-2011, порушить спокій чернівецького студентства різноманітними суб-фестивалями, іграми та моделюванням справжньої держави. Громадяни Студреспубліки зможуть показати свої спортивні здібності у змаганнях із волейболу та футболу, а також довести свою винахідливість в інтелектуальних іграх «Мафія» та «Дебати», історичному квесті. Довести свою креативність представляючи свої виші та знімаючи справжнє кіно, шокуючи громадськість своїми флеш-мобами та демонструючи свої навички у професії «папарацці». Держава не може бути без мистецтва – в рамках "Студентської республіки" проводиться поетичний конкурс, де всі бажаючі можуть спробувати показати свої літературні твори. Буде обрано і «Першу Леді» нашої країни, яка представлятиме Чернівці на загальноукраїнському етапі Студреспубліки. Громадяни Студреспубліки подбають і про екологію своєї республіки у квесті «Чисто». Також у кожній країні і в нашій теж мають бути науковці, цього разу вони своєю діяльністю та науковими порадами допомагатимуть місцевій владі долати байдужість молоді до громадського життя.

І як справжня держава в сучасній Україні, яка не може існувати без виборів, будуть проведені вибори Студентського мера та магістрату з моделюванням законів, державних установ політичних партій. Будуть написані передвиборчі програми, проведено агітацію і кульмінацією стане обрання нового керівництва Студреспубліки, яка повернулася в Чернівці всерйоз і надовго.

Отже час «ЧЕ» — 10 година ранку 30 липня на міському пляжі м. Чернівці буде повернено із небуття одну з наймогутніших держав свого часу — Чернівецьку Студреспубліку.