Site icon Студреспубліка

Увага! Найграндіозніша подія на Закарпатті!

 Незабаром на карті з’явиться нова країна – «Студентська республіка»! Активні студенти Закарпаття з нетерпінням чекають народження нової держави з власними законами, кордонами, валютою, паспортами, грошима, а головне з відкритим простором для дій та ідей.

«Студентська республіка» проходитиме 13-15 липня 2009 року на базі готельно-туристичного комплексу «Дубки» (Ужгородський район)».

Понад 150 студентів візьмуть участь в цьому проекті. На них чекає квест, турнір з мафії, конкурси краси серед хлопців і дівчат, флеш-моб, дебати, тренінги, інтелектуальні ігри, змагання з бодіарту, різноманітні спортивні змагання.

Та найголовніше – це створення дієвої та ефективної держави, вибори Студентського мера та Магістрату,  що представлятимуть Закарпаття на Всеукраїнському фестивалі «Студентська республіка–2009», який відбудеться у серпні цього року в Криму.

Насичена програма, безліч сюрпризів, дискотека Open Air, неперевершена атмосфера та незабутні враження, а зокрема – надання студентам можливості відчути себе могутніми та повноправними «художниками» свого життя.