Site icon Студреспубліка

Урочисте привітання

Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус особисто привітав кіровоградських юнаків та дівчат з Днем молоді 24 червня 2012р. під час святкових заходів у Ковалівському парку. Він також взяв участь в інавгурації Студентського мера, яким цього року було обрано Віталія Слюсаренка, голову студради Педагогічного університету.

Віталій Слюсаренко отримав від міського голови символічний портфель та цінні подарунки, а студентська молодь, у свою чергу, посвятила Олександра Саінсуса в почесні члени "Студентської республіки".

Свято у парку культури і відпочинку «Ковалівський» організував відділ сім’ї та молоді спільно з Молодіжною радою при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.

На святкових заходах були представлені виставки молодих художників, творчі роботи вишивальниць і народних умільців декоративно-ужиткового мистецтва, проведені змагання з брейк-дансу, скейтерів, конкурс малюнків на асфальті, «Фотопоєдинок», показові виступи зі street workout. Переможці отримали подарунки від організаторів та спонсорів, в тому числі від ПАТ «Первомайський молочноконсервний комбінат».

Із захватом присутні переглянули концертну програму за участю кіровоградських виконавців і взяли участь у вечірці в стилі open air.