Site icon Студреспубліка

У дніпропетровських вишах завершилися вибори команд на обласний мульти-фест «Студреспубліка-2009»

Оргкомітет Дніпропетровської обласної «Студентської республіки-2009» вирішив змінити формат фестиовалю і провести його на новому рівні. В першій половині червня по Дніпропетровщини прокотилась хвиля виборів магістрату і мера у вишах області. Саме ці легітимно обрані студентами вишу 10 парламентарів та мер, надавши відповідні документи про вибори та свої передвиборчі програми , матимуть право представляти свій виш на обласному етапі «Студентської республіки-2009».
 
Метою таких виборів була активізація студентів вишів та популяризація фестивалю серед молоді. Щоб балотуватися, кожен бажаючий мав написати передвиборчу програму і представити її на обговорення студентів вишу (проголосувати за склад команди від ВНЗ повинно не менше 10% від кількості студентів цього вишу).
 
Оргкомітет обласного фестивалю очікував на звернення студентських активів з приводу необхідності проводити масові вибори у виші під час сесії, адже це додаткові труднощі до складання іспитів. Але все йде за планом! Іспити здаються, вибори проходять, перевищуючи всі очікуванні результати, з перевиконанням плану кількості голосуючих студентів.
 
Вибори успішно відбулися в наступних вишах–учасниках:

Дніпропетровський аграрний університет

 

Дніпропетровський хіміко-технологічний університет

 

Дніпропетровський університет економіки та права

 

Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара

 

Дніпропетровський університет залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна

 

Дніпропетровська державна медична академія.

  

 

Під час виборів у кожному виші були присутні представники оргкомітету обласного фестивалю, які спостерігали за дотриманням правил виборів і розповідали всім бажаючим правила та зміст цьогорічної дніпропетровської «Студентської республіки». А розповідати було про що. Студреспубліканців Дніпропетровщини у цьому році очікують інновації у політичній, ігровій та економічній частинах мульти-фесту. Але про це пізніше. Адже сюрприз повинен ним залишатися. А поки що оргкомітет обласної «Студентської республіки-2009» активно готує мульти-фест, тим самим займаються і сформовані команди вишів.
Завтрашній день вже зовсім близько, як і Дніпропетровська «Студентська республіка-2009»!