Site icon Студреспубліка

У Рівному обрали “Першу Леді”

Одинадцять дівчат взяли участь у конкурсі краси “Перша Леді”, який відбувся днями на базі дитячого санаторно-оздоровчого комплексу “Електронік-Рівне”, що поблизу с.Олександрія Рівненського району, в рамках всеукраїнського мульти-фестивалю “Студентська республіка”.

“Студентську республіку” називають мульти-фестивалем — у рамках цього проекту студенти з усієї України не лише здобувають та розвивають навички громадської діяльності, обираючи студентських мерів, студентський парламент і навіть студентського президента, а й беруть участь у різноманітних пізнавальних та розважальних проектах — від гри в “Мафію” до, власне, конкурсу краси.

Програма рівненського етапу “Першої Леді” була традиційною — презентація, вихід у стилізованому українському вбранні, у купальниках та у вечірніх сукнях. До складу журі, яке очолила директор Агентства моделей "ART models" Оксана Ігас, увійшли минулорічна переможниця “Першої Леді”, модель агентства “Панна” Наталія Грибенко, голова обласного оргкомітету "Студентської республіки-2011" В’ячеслав Наконечний, заступник директора агентства моделей “ART models”, ведуча телеканалу “Рівне 1” та багатьох модних подій Рівного Олена Гаврилюк, а також викладач Школи моделей “ART models”, візажист Мар’яна Ігас. Організаторами ж заходу, окрім уже згаданого голови рівненського оргкомітету Cтудреспубліки-2011 В’ячеслава Наконечного, виступили фіналістки конкурсу краси “Перлина Рівного-2009” Оксана Стельмах та Ірина Довгун.

За підсумками конкурсу “Перша Леді” титул другої віце-леді отримала Вікторія Петришинець, звання першої віце-леді дісталося Аліні Борейко, а перемогу виборола Олеся Правник.

Торік Олеся Правник стала “Першою віце-Перлиною Рівного-2010”

Усі дівчата — представниці агентства моделей “ART models”. Єдина з одинадцяти конкурсанток, яка не представляла це агентство, Вікторія Бояр, здобула титул “Леді глядацьких симпатій”. Переможниця конкурсу представлятиме Рівненщину у всеукраїнському фіналі “Першої Леді” під час підсумкової Студреспубліки.