Site icon Студреспубліка

У Полтаві найвідвертіші — це молодь!

Кожен із нас по-любому бачив коли-небудь на стінах, парканах, тротуарах написи типу “КАТЯ Я ТИБЯ ЛЮБЛЮ” і під ним же “… Катя, я тебе теж люблю!” або “Саша+Люда=”, “Леша, вернись, я все пращю” і т.і. В Полтаві активна молодь організувала щось подібне, при цьому, не порушуючи закон.


14 січня 2012р. у найбільших вишах Полтави “працювали” "стіни кохання" , на яких за допомогою маркерів студенти і не тільки, вітали один одного з Днем святого Валентина. Приємно, що учасники не соромились відверто висловити свої почуття: освідчувались в коханні, намагались віднайти свою половинку, залишаючи номер мобільного, бажали світлих почуттів, помічали свій слід, на кшталт, “тут був я” і навіть були такі, які шукали… сексуальних пригод.
        Цього ж дня після обіду у Корпусному парку в самому центрі Полтави було встановлено загальноміську "Стіну кохання". Сотні полтавців також освідчувались у коханні та від генерального партнера мобільного оператора life:) отримували святкові "валентинки". В акції взяли участь студенти, працівники виконкому міської ради та депутатського корпусу, представники вищих навчальних закладів міста, громадських організацій і бізнесмени, які сприяють у діяльності полтавській молоді.

       Полтавську “Стіну кохання” проводив місцевий осередок Студреспубліки спільно зі Студентською радою м.Полтава, органами студентського самоврядування ПДАА, ПНТУ, УМСА, ПУЕТ, ПНПУ та за підтримки Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Виконавчого комітету Полтавської міської ради. Провідним менеджером акції був Микола Іванов. ПОО ВМГО "Студентська республіка" дякує всім за участь, організацію та підтримку! 

Кохайте та будьте коханими!