Site icon Студреспубліка

У Херсоні обрано претендента для участі у всеукраїнському конкурсі «Кращий студент України»

Херсон
обрав свого претендента для участі у Всеукраїнському конкурсі «Кращий студент України», організований Студреспублікою. В доволі напруженій, але все ж дружній боротьбі учасники продемонстрували свої таланти, кмітливість і знання.

Першим етапом змагань була відеовізитка. Але далеко не усі добре впорались з завданням. У половини конкурсантів відео було зняте ледь не на мобільний телефон, або ж складалось з незрозумілих фото. Чудово підготувався курсант морського інституту Михайло Погожий, який замість запису розіграв міні виставу, у якій розповів про себе використовуючи художнє читання та морську присягу.

Наступним завданням був конкурс талантів і відкривала його своїм виступом Чернега Анна (ХДАУ). Дівчина вийшла на сцену не сама, а з командою КВН і змусила глядачів довго та щиро сміятись. Розігріла холодну залу запальним і… дещо еротичним танцем Охманюк Альона (КНУКіМ). На емоціях журі грали Яковлева Юлія (МУБіП) з суто «жіночим» монологом та Піталова Марія (ХДУ) з танком кохання. Олексій Очнєв (ХЕПІ) додав посмішок «кавер»-піснею. Також музичний талант продемонстрували двоє інших конкурсантів, а саме Чередніченко Юрій (ХНТУ) виконав власну пісню під супровід електрогітари, а моряк Михайло не відстав від суперника, виконавши пісню Руфуса Вейнрайта, знайому нам з мультфільму «Шрек».

Основою у третьому турі був інтелект. Кожному з студентів було задано ряд запитань, на які усі швидко та правильно відповіли. В решті решт підсумки були підбиті та переможцем було обрано студентку ХДУ Піталову Марію. Саме вона змагатиметься за звання кращого студента року у фіналі конкурсу. Навіть природа привітала переможницю легким першим снігом. Учасники показали себе з найкращого боку, як і організатори. Звісно, дещо бентежила надмірна кількість реклами та холодна зала Палацу молоді, але компенсовувалось це присутністю надзвичайних ведучих та позитивними враженнями. А зараз лишається вболівати за херсонську студентку Марію Піталову.

* * *

Організатори: ВМГО “Студентська республіка” за сприяння Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Державної служби молоді та спорту України.
За підтримки: МSІ, Empik, газета 7Я, видавництво “Смолоскип”
Нагороду за есе надає Микола Плав’юк, Голова ОУН і Голова Правління Фундації ім. О.Ольжича.