Site icon Студреспубліка

Три кандидати в мери вже готові працювати над Програмою модернізації Києва

Практично місяць активісти Київської Студреспубліки вручають вимоги до всіх кандидатів на посаду Київського міського голови. Реакція у багатьох кандидатів одна – вони стверджують, що відповідають даним вимогам. З тими же, хто дійсно, на думку республіканців, відповідає їм, засвідчує це власним підписом і готовий реально працювати, республіканці підписують Меморандум про взаємодію.

Активісти Студреспубліки вирішили перевірити політиків не тільки на словах, а й на дії, адже одна з вимог, це – ставка на молодь. Ми підготували Меморандум про взаємодію, підписання якого несе за собою обов’язкову співпрацю та наполегливу роботу з республіканцями. Ми тепер спуску цим столичним політикам не дамо!

  

13 та 14 травня 2014р. активісти Київської Студреспубліки вже підписали перші три Меморандуми про співпрацю з кандидатами на пост Київського міського голови, а саме Іваном Салієм, Людмилою Василенко й Олегом Дерев’янком. Кандидати погодились із Програмовою позицією республіканців, готові підтримати створення столичного Комітету майбутнього та далі співпрацювати на благо Києва. З боку Київської Студреспубліки Меморандуми підписала лідерка осередку Людмила Рудкевич.

  

Республіканці закликають усіх кандидатів у мери Києва спільно працювати та розробити Програму модернізації столиці України та Покроковий план дій. Адже спільними зусиллями можна досягти набагато більших результатів, аніж поодинці.

Сподіваємось, що й інші кандидати підтримають наші вимоги, а головне — зважаться на відповідальний, публічний крок, укладання Меморандуму задля розвитку нашої столиці.

Текст вимог, які Київська Студреспубліка надсилає всім кандидатам на посаду Київського міського голови (укр, en)
Кандидатів у мери Києва перевірили на працьовитість (укр, en)