Site icon Студреспубліка

Тренінг для ведучих гри “Мафія”

18 червня 2006 року у м. Києві в офісі НДЛМ (метро «Палац «Україна», вул. Антоновича 107, 3-й поверх) відбудеться тренінг для ведучих із гри “Мафія”.

“Мафія” — інтелектуально-психологічна рольова гра, що базується на вмінні обґрунтувати свою позицію, стратегічно мислити та переконувати. Дана гра відома багатьом людям у різних куточках України, але проходить за різними правилами, однак, зі збереженням суті гри. Турнір буде відбуватися за уніфікованими правилами офіційних клубів “Мафія” в Україні. Всеукраїнський турнір із “Мафії” буде проводитися вперше на території України.

Мета тренінгу: ознайомлення учасників із уніфікованими правилами гри “Мафія” та отримання навичок ведучого для організації регіональних турнірів.

Під час тренінгу відбудеться: –
обговорення Положення про проведення Всеукраїнського молодіжного турніру з гри “Мафія”, який пройде під час фінальної частини мульти-фестивалю «Студентська республіка-2006» у Криму наприкінці серпня; –
ознайомлення із уніфікованими правилами гри “Мафія”; –
проведення пробних ігор.

Тренінг веде заступник голови Львівської НДЛМ, досвідчений мафіозо Дон Ігор Підтиканий.

Від кожного регіону України відшкодовується проїзд (плацкарт) одній людині.

Для участі в семінарі треба зареєструватися у всеукраїнському оргкомітеті «СтудРеспубліки-2006»: т. 8044-5228298, 8044-5991426, center@ndlm.org.ua .