Site icon Студреспубліка

Ті, що змушують битися серце чоловіка частіше — «Перша леді» у Чернігові

23 квітня у Чернігівському обласному драматичному театрі відбудеться регіональний етап конкурсу краси “Перша леді” — єдиний у своєму роді серед студенток. Важливо, що для того, щоб прийняти участь у конкурсі краси “Перша леді” треба бути не лише вродливою зовнішньо, але й розумною та соціально-активною дівчиною, відповідати параметрам академічної успішності. Цього року до участі у конкурсі були вибрані такі дівчата:
 
  1. АдеішвіліТома (студентка ЧДІПСТіТ). Народилась у Грузії 6.04.1989 року. Тома – співробітник Альфа-банку. Професійно займається танцями: ставить їх та разом із ровесниками виступає на різноманітних конкурсах. Любить рок-музику, але під настрій слухає будь-яку якісну музику.
 
  1. Патенко Віра (ЧДТУ). Народилась 10.10.1988 року. Віра полюбляє екстремальний відпочинок: лижи, сноуборд. Пошуткувала, що любить «военных, красивых, здоровенных». Із задоволенням займається шопінгом.
 
  1. Кривенко Дарья (ЧДПУ). Народилась 9.05.1989. Хобі Дарьї – модельний бізнес. Вона не хоче бути професійною моделлю, хоча пробувала себе у цьому бізнесі (знімалась для календаря у м. Судак). Планує отримати другу освіту – економічну. Займалась танцями. Полюбляє відпочинок із друзями, вечірки, дискотеки.
 
  1. Черкес Оксана (ЧЮК ДДУ ПВП). Народилась 20.07.1991 у Вінниці. Професійно займається танцями з 12 років у ансамблі «Калинонька». Вигравши в обласних та всеукраїнських конкурсах, Оксана зі своїм ансамблем брала участь в міжнародному фестивалі «Музична парасолька». Їй подобається брати участь у конкурсах, в дитинстві вона завжди перемагала у школі, у літніх таборах.
 
  1. Гапетченко Женя (НДУ). Народилась 4.11.1987 у м. Прилуки. Женя – майбутній філолог, дуже полюбляє англійську мову, планує стати перекладачем. Займалась спортом: ходила і на легку атлетику, а також займалась туризмом (Женя навіть в’язала найкращі вузли в команді). Дуже любить тварин.
 
  1. Вишняк Діана (ЧІІбіП). Народилась 25.09.1986. Діана – майбутній юрист, планує стати нотаріусом. Слухає різну музику, любить ходити на дискотеки, захоплюється мовами (знає англійську та латинь). Обожнює кінний спорт, йогу, подорожі, стрибки з парашутом.
 
  1. Прокіна Анна (УРІ). Народилась 6.10.1985. Аня – майбутній юрист. В минулому займалась легкою атлетикою. Любить відпочинок у теплих країнах (Греція, Єгипет). Обожнюю швидку їзду на машині, плавання. Аня полюбляє давати людям поради, і сама толерантна до чужих думок.
 
  1. Макаренко Ольга (ЧДІЕУ) народилась 3,01,1989. В дитинстві Оля навчалась у музичній школі по класу гітари. Захоплюється подорожами, машинами. Справжнє задоволення отримує під час відпочинку з друзями на природі. Оля – майстер на всі руки: любить шити, в’язати. Хлопці, не пропустіть таку дівчину!
 
  1. Ворушило Марія (УАБП)