Site icon Студреспубліка

Суботник – маленька справа, гідний старт

2 березня 2014р. у Києві та Полтаві в рамках добровольчої активності Студреспубліки було проведено суботник. Студреспубліка пропонує людям розпочати вирішення проблемних питань у себе на місці, за допомогою різноманітних малих справ: боротьби з корупцією, вивчення мов, комп’ютерних курсів, толок, зарядок, розробки  програм розвитку власних мікрорайонів і багато іншого. Записуйся в добровольці! Стань корисним своєму народу! [+ відео: укр, en]

Щодо самої ініціативи — суботника, то вона виявилася дуже доречною. Люди, спорядившись усіма необхідними засобами для прибирання: віниками, рукавичками, граблями, сміттєвими мішками і звісно ж гарним настроєм, вийшли у сквер біля Храму Святих Первоверховних апостолів Петра і Павла в Києві та у двір будинку №19 по провулку Інтернаціональному в Полтаві. Участь у прибиранні брали добровольці Студреспубліки, прихожани храму, небайдужі громадяни і навіть маленький хлопчик Владислав.

 

Символічно, що нова ініціатива Студреспубліки розпочалася саме з суботника. Щоб зміни відбулися в країні потрібно розпочати з очищення: чистоти вулиць, чистоти думок, чистоти справ. І все це обов’язково відбудеться у нашій країні, але поступово. Варто зауважити, що дані заходи відбулися у Прощену неділю, коли люди просили вибачення за скоєні образи перед Богом та один перед одним. Саме прощення, порозуміння і любові так сильно не вистачає нашим людям сьогодні. Щоб таких критичних ситуацій, як зараз, у нашій державі більше не виникало б ніколи.

  

Доведено, що людей може об’єднувати не лише спільне скандування голосних лозунгів, захоплення державних будівель, але й спільна справа, спрямована на творення – робота на чистоту, а тим самим і на добробут власної території. Для цього не потрібно багато грошей, зусиль чи особливої підготовки, а лише невелика кількість часу та власного бажання.

Ви також можете долучитися до добровольчих ініціатив або стати організатором власної події, потрібно лише звернутися до нас за тел.: + 38 093 38 77 050 або іншим зручним для вас способом.

Стежте за нашою діяльністю в соціальних мережах.

    

Відео з активностей можна переглядати на нашому YouTube-каналі. 

 

Videonews EN