Site icon Студреспубліка

Суботник у ботанічному саду – далі буде…

Весна впевнено продовжує крокувати Україною, а добровольці Студреспубліки продовжують робити корисні справи. Так, 22 березня 2014р. відбувся черговий суботник, цього разу – в Національному ботанічному саду ім. Миколи Гришка НАН України в Києві [+ відео: укр, en].

З приходом весни підготовка ботанічного саду (це той, що в Києві на Печерську) до весняного сезону з прийому відвідувачів стала важливою справою і потребує загальної допомоги всіх бажаючих. Тому добровольці Студреспубліки на чолі з організатором активності добровольцем Олександром Раком вирішили зробити добру справу й провести на території ботанічного саду прибирання.

Приємно здивувало, що участь у суботнику взяло понад 15 чудових людей, це сприяло швидкому та  чистому результату. Люди, «озброївшись» рукавичками, робочим одягом, зручним взуттям і гарним настроєм, вирішили «розправитися» зі сміттям, яке, на жаль, викидають звичайні відвідувачі. Було зібране й сухе гілля та проведено підмітання. За 3 години прибирання було вивезено 3 баки сміття.

Участь у толоці взяли не лише дорослі люди, але й багато молоді та навіть маленька дівчинка Соня. Вона прибирала на рівні з дорослими добровольцями, незважаючи на те, що граблі були вдвічі більші за неї!

Погода в цей день наче була на стороні киян, сонце гріло, а вітерець наче шепотів кожному про важливість такої роботи.

Videonews EN

По завершенні прибирання, було прийнято рішення знову зустрітися 5 квітня в тому ж місці, в той же час ще більшою хвилею. Запрошуємо і вас приєднатися!

Наголошуємо, що паралельно ми разом із сотнями добровольців ми багато працюємо і в інших напрямках: боротьба з корупцією, курси з української та російської мов, комп’ютерної грамотності, проведення зарядок на подвір’ях, чергування загонів дружинників, також ми збираємо інформацію про проблеми мікрорайонів. І це ще далеко не все!

Ви також можете долучитися до добровольчих ініціатив або стати організатором власної події, потрібно лише звернутися до нас за тел.: + 38 093 38 77 050 або іншим зручним для вас способом.

Стежте за нашою діяльністю в соціальних мережах.

    

Відео з активностей можна переглядати на нашому YouTube-каналі.