Site icon Студреспубліка

Студреспубліка закликає всіх кандидатів у Київські мери до публічної дискусії про Програму модернізації столиці

23 травня 2014р. о 17.00 у куполі Spilno.TV на Майдані Незалежності Київська Студреспубліка проводить круглий стіл «Програми кандидатів у мери Києва: чи справді розуміють самі кандидати, як модернізувати столицю», на який запрошені всі кандидати на посаду Київського міського голови. Далі плануються відкриті дебати кандидатів у столичні градоначальники перед громадою.

Протягом місяця активісти Київської Студреспубліки вручали вимоги до всіх кандидатів на посаду Київського міського голови. З тими, хто дійсно, на думку республіканців, відповідає їм – мав бути підписаний Меморандум про взаємодію.

Київською Студреспублікою вже підписано Меморандум з трьома кандидатами на посаду Київського міського голови.

Від одного з кандидатів у мери в прямому ефірі телеканалу ZIK і від іншого під час перемовин прозвучала ідея про зустріч усіх кандидатів на Майдані Незалежності задля обговорення Програми модернізації Києва та проведення відкритих дебатів кандидатів у мери щодо їхніх програм.

Для участі у заході запрошені всі кандидати на посаду Київського міського голови, представники громадянського суспільства.

Захід відбудеться 23 травня о 17.00 на території Майдану Незалежності (в одному з куполів Spilno.TV).

Метою проведення круглого столу та дебатів є напрацювання Програми модернізації м. Києва спільно з кандидатами на посаду Київського міського голови та разом із громадськістю задля справжньої роботи на благо міста та киян.

Організатор події: Київська міська Студреспубліка.

Партнери події: Центральна рада сотень Майдану та Spilno.TV.

Ми очікуємо, що зможемо поєднати ідеї та зусилля кандидатів у мери й активної громадськості заради розвитку Києва як однієї з найкомфортніших для життя столиць Європи.

Сподіваємось, що кожен кандидат в мери Києва прийде та зможе змістовно представити своє бачення майбутнього м. Києва у разі обрання киянами на цю відповідальну посаду. 

Студреспубліка ставить перед собою великі та амбітні цілі: Україна у ТОП-20 розвинутих країн світу, а Київ як столиця України — у ТОП-20 найкращих міст Європи. І зараз, у найскладніший за весь період Незалежності час, можна виправити ситуацію лише спільною працею, з холодним розумом і гарячим серцем, зі щирою вірою у справжню і Соборну Україну. 

Кандидатів у мери Києва республіканці перевірили на працьовитість на суботнику на початку травня. Тепер перевіримо їх на вміння стратегувати та спільно з громадськістю розробляти та провадити План модернізації столиці на благо киян.

Запрошуємо Вас долучитися до спільної справи і взяти участь у заході!

Контактна особа: Людмила Рудкевич (0980298524).

Текст вимог, які Київська Студреспубліка надсилає всім кандидатам на посаду Київського міського голови (укр, en)
Кандидатів у мери Києва перевірили на працьовитість (укр, en)