Site icon Студреспубліка

Студреспубліка вчить командній роботі

Протягом 15 років "Студентська республіка" виховує в активної сучасної студентської молоді якості лідера. Студреспубліка дає можливість новому поколінню молоді самореалізуватися та втілити свої амбіції у реальність [+ відео].

Вперше Студреспубліка була проведена у рамках святкування Дня молоді у Києві у 1998 році. Побачивши значний резонанс, уже з 1999 року «Студентська республіка» проводиться як всеукраїнська програма.

Зовсім нещодавно закінчився регіональний етап «Студентської республіки» у Миколаївській області. Формат цьогорічної гри значно відрізнявся  від звичного для миколаївців. У цьому році «Студентська республіка» вперше проводилася не в місті, а в області, а саме у селі Трикрати. Переможцем регіонального етапу стала молода, запальна та дуже активна Вікторія Романенко, що представляла Міську раду національних товариств.

У своєму відео, що було присвячено 15-річчю "Студентської республіки", молоді лідери Миколаївщини разом із Студентським мером Вікторією Романенко намагалися відобразити своє бачення того, що дає  безпосередньо їм і всім іншим учасникам досвід, який було отримано на грі «Студентська республіка». Вони уявляють Студреспубліку 15-річною дівчиною, що дає поради та настанови молодим і дорослим лідерам, розповідає про користь взаєморозуміння, взаємовиручки, командної роботи та саморозвитку.

Отже, як ми бачимо «Студентська республіка» є дуже важливою програмою для молоді, що допомагає становленню молодого покоління, прищеплює патріотизм і надає політичні та лідерські навички.