Site icon Студреспубліка

Студреспубліка розпочинається, а КСУ – закінчується

14 березня 2013р. о 19.00 у Вільному просторі «Shelter» відбудеться презентація «Студентської республіки. Dnepr Style-2013» і нагородження переможців обласного етапу конкурсу «Кращий студент України».

«Студентська республіка. Dnepr Style-2013» є найочікуванішою подією червня 2013 року для студентів усіх вишів області. Цей мульти-фестиваль щорічно збирає на Комсомольському острові понад 1000 учасників і ще більше глядачів. Конкурсна програма фесту триває три дні і складається з трьох частин: економічної, політичної й ігрової. Мета події – створити модель сучасної України з наближенням до ідеальної країни: з власними політичними партіями, економікою, ЗМІ та населенням. Цього року Студреспубліка у Дніпропетровську святкує 15-ий день народження. Організатори обіцяють наситити програму ще більшою кількістю тренінгів, ігор і змагань. Які саме нововведення плануються дізнаймося на зустрічі.

Деталі «Студреспубліки. Dnepr Style 2012».

«Кращий студент України» – всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. У рамках конкурсу «Кращий студент України» визначаються наступні номінації:

Кращий студент України (комплексна характеристика);
Кращий студент-аналітик;
Кращий студент-громадський діяч;
Кращий студент-дизайнер;
Кращий студент-медійник;
Кращий студент-науковець;
Кращий студент-програміст;
Кращий студент-спортсмен.

На обласному рівні у конкурсі брали участь понад 20 найкращих студентів різних вишів, конкуренція була досить гострою у різних номінаціях. Переможців визначали організатори регіонального етапу за анкетами та надісланими документами конкурсантів. Переможці отримають почесні дипломи та подарунки, а також можливість боротися за звання «Кращого студента» на всеукраїнському рівні.

За додатковою інформацією звертатися: 095-333-48-89, dneprsr@email.ua – Наталія Канівець.

Організатори: Дніпропетровський ОО ВМГО «Студентська республіка» за підтримки управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.