Site icon Студреспубліка

Студреспубліка на Вінниччині вже незабаром

Вінницька обласна організація Народно-демократичної ліги молоді спільно зі Студентським парламентом Вінниччини з 23 по 25 червня 2012 року проводить на базі відпочинку «Колос» (м. Вінниця, вул. Нагірна 1) регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка». Суть мульти-фестивалю полягає в створенні ігрової моделі студентського містечка, в якому проводяться вибори Студентського магістрату та мера.

Подія проходить в областях України з 1998 року. З 2004 року за підтримки Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту проводиться всеукраїнський фінал, в якому беруть участь переможці регіональних етапів. З 2006 року у Вінниці проводиться за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка».

Захід проходить у форматі мульти-фестивалю. Окрім основної частини — гри, виборів студентського магістрату та студентського мера, проводяться суб-фестивалі: квест, мафія, дебати, КВН, брейн – ринг, міні-футбол та інші види молодіжних суб-культур. Також на Студреспубліці пройде відбірковий етап всеукраїнського конкурсу краси «Перша Леді» та конкурсу «Містер Студреспубліка».

Обраний Студентський магістрат, Студентський мер та переможці суб-фестивалів у кінці серпня представлятимуть Вінниччину на всеукраїнському фіналі мульти-фестивалю «Студентська республіка», який проходитиме в Криму.

В понеділок, 25 червня, відбудуться дебати між кандидатами на посаду Студентського мера, а після цього розпочнеться голосування. О 16 год. проходитиме конкурс краси «Перша Леді-2012», на якому відбудеться нагородження переможців всіх суб-фестивалів та урочисте оголошення результатів виборів Студентського мера та Студентського магістрату Вінниччини.

 

За додатковою інформацією звертайтеся до членів оргкомітету:

Бубела Володимир 097-168-64-73, Андрушко Олесій 097-830-76-36