Site icon Студреспубліка

Студреспубліка-2009: Молодь діє!

 Хотів би стати студентським мером м. Чернігова? Дій!

 Ти можеш прийняти участь у  виборах і бути обраним такими ж студентами.

Адже 4-5 липня 2009 року у Заміському центрі відпочинку «Сосновий Бор» (с. Бігач Менського р-ну) відбудеться регіональний етап найпопулярнішого молодіжного мульти-фестивалю «Студентська республіка 2009».

«Студентська республіка» — фестиваль, який з 1999 року об’єднує молодь країни та підтримується на найвищому рівні – Міністерством України по справам сім`ї, молоді та спорту, на регіональному рівні – управлянням сім`ї  та молоді Чернігівської ОДА, відділом сім`ї  та молоді Чернігівської міської ради.  

Основна ідея «Студентської республіки» — це проведення кілька суб-фестивалів в один і той же час в одному і тому ж місці.

Центральною подією проекту є вибори студентського мера та магістрату Чернігівського регіону, крім того буде проведено ряд суб-фестів, зокрема:

фінал квест-чемпіонату;

-«Мафія»

-Інтелектуальні ігри

-Спортивні ігри (футбол, волейбол, баскетбол)

-Тренінги (особистісний розвиток, написання проектів, передвиборча кампанія та політпіар)

 

Нічна туса, у рамках якої відбудеться КВН фестиваль на кубок Студентської республіки, неймовірне open air party, містер Студреспубліки, Боді-арт шоу та багато іншого!

 Для бажаючих спробувати себе у ролі журналіста  є можливість стати автором студентської газети «ЗаДіло»!

 З кожним роком проект «Студентська республіка» стає все масштабнішим та цікавішим, так у 2008 році учасників нараховувалось більше 1200 чоловік!!! Тому, для забезпечення високого рівня організаційного процесу, введена процедура попередньої реєстрації, поспішайте!

Для того, щоб зареєструватись для участі у проекті Вам необхідно сконтактуватися із куратором проекту у Вашому виші (телефони шукайте ТУТ) або надіслати ЗАЯВКУ відповідної форми на respublika.cn@gmail.com до 25 червня 2009 року.

Важливу організаційну інформацію можливо віднайти ТУТ.

Організаторами проекту виступають:

Народно-демократична ліга молоді та «Студентська республіка»!