Site icon Студреспубліка

Студреспубліці в Кіровограді бути!

16-й раз із радістю повідомляємо Вас, про те, що Кіровоградська «Студентська республіка2014» обов’язково відбудеться. Розпочнеться свято молодості, краси та розуму 6 червня 2014р. о 9:00, а закінчиться 8 червня о 16:00. Запрошуємо!

Цьогорічний мульти-фестиваль обіцяє стати незабутньою подією літа: вже такі рідні суб-фестивалі як «Містер Студреспубліки» та «Перша Леді», «КВН», «Фотосхватка», «Лазертаг», «Спартакіада», «Мафія» розпочнуть твоє літо!

«Студентська республіка» чекає на кожного молодого, талановитого й амбіційного представника молодіжного суспільства. Цьогоріч ми побудуємо нову регіональну модель Кіровоградщини. Кожен має змогу долучитися до створення майбутнього нашої Батьківщини. Окрім змагань за головні нагороди суб-фестивалів і перемоги в економічній і політичній іграх, учасники Студреспубліки  зможуть взяти участь у тренінгах, які проводитимуть відомі фахівці политичної, екномічної, юридичної та PR галузей області.  

Оргкомітет приготував низку нових фішок задля більшого розвитку та розваг кожного громадянина «Студентської республіки», серед яких: «Денна туса» з мокрими війнами та битвою борошном, перетягування канату, шалений ногобол та абсолютно новий у своєму роді суб-фест «Акустична ніч», а також багато інших цікавинок.

Сьогодні надзвичайно важливо підтримати свою країну, той час, коли кожен має визначитися, як і де він хоче жити. 

«Студентська республіка» поставить багато запитань та відкриє ще більше можливостей для формування якісно нового мислення щодо створення нової країни.

Реєструйся! Студентська країна почне свій шлях до новостворення в межах 10 км від Кіровограда. Вартість перебування — 250 грн. із людини. З усіх організаційних питань і пропозицій звертайтеся до організаторів регіонального етапу Кирила Мельника (099 54 57 330) та Анни Худякової  (066 63 97 085).