Site icon Студреспубліка

«Студентська республіка-2014» у Чернігові чекає на тебе!

З 27 по 29 червня 2014р. у Центральному парку культури і відпочинку відбудеться Чернігівський регіональний етап Міжнародної програми  «Студентська республіка», який щороку зосереджує й об’єднує на своїх теренах найактивнішу молодь міста й області.

Традиційно, перший день мульти-фестивалю буде присвячений виключно організаційно-діяльнісній грі, тема якої: «Нова регіональна модель Чернігівщини».

Наступні два дні, окрім гри, учасники та гості заходу матимуть змогу взяти участь у різноманітних тренінгах, вдосконалити своє ораторське мистецтво та акторську майстерність в інтелектуально-рольовій грі «Мафія»; проявити кмітливість та спритність у «Квест-фестивалі» та зустріти ранок разом із «Нічною тусою». Творча молодь зможе заявити про себе на «Фото-конкурсі» та «Фестивалі аматорського відео».

Логічним завершенням  регіонального етапу «Студентської республіки» стане обрання Студентського мера та депутатів Студентського магістрату.

Отож, якщо ти молодий та активний, прагнеш змінити своє життя на краще – не залишайся осторонь, поринь разом із Студреспублікою у море драйву й емоцій!

Для участі у мульти-фестивалі необхідно зібрати команду з 10 чоловік та пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію.

Деталі можна дізнатися у регіональних координаторів: Андрія Гедровича — моб.тел.: 098 975 71 52 або Наталії Стрижової — моб.тел.: 093 951 78 74.

Студреспубліка  — це не тільки можливість весело та цікаво провести свій час. Це гарна нагода зробити крок назустріч своєму майбутньому. Тут збуваються заповітні мрії! Тут починається завтрашній день!