Site icon Студреспубліка

«Студентська мафія» на Студентській республіці

Цьогорічний турнір із «студентської Мафії» у рамках 10-ї ювілейної Студреспубліки-2008 стане вже 4-им загальноукраїнським конкурсом, який збере переможців відбіркових етапів “Мафії”, що пройшли в усіх областях України.

28-30 серпня 2008 року в санаторії «Сонячна долина», с. Оленівка, Чорноморський район, мис Тарханкут в криму, проходитиме ювілейний, 10-ий молодіжний мульти-фестиваль «Студентська республіка».

Фестиваль проводиться в областях України з 1998 року. З 2004 року за підтримки Міністерства з питань сім’ї, молоді та спорту проводиться загальноукраїнський фінал, в якому беруть участь переможці регіональних етапів.

Фестиваль проводиться в форматі мульти-фестивалю – окрім основної частини гри, виборів студентського президента та студентського парламенту країни, проводяться суб-фестивалі з квесту, мафії, дебатів, КВК, брейн – рингу, міні-футболу та інших видів молодіжних субкультур, конкурс краси серед студенток «Перша леді».

Цьогорічний фестиваль із «студентської Мафії» стане вже 4-им загальноукраїнським конкурсом, який збере переможців відбіркових етапів, що пройшли в усіх областях України. Орієнтовна кількість учасників професійного чемпіонату в цьому році складе близько 100 учасників, і ще стільки ж візьмуть участь в аматорському турнірі. Окрім того, звичним вже став і конкурс на «кращого ведучого студентської Мафії», який також триватиме в ці дні.

28 та 29 серпня відбудуться півфінали, які визначать топ-десятку гравців, що 30 серпня змагатимуться в фіналі за звання «Кращого гравця Студентської Мафії».

Контакти оргкомітету:

Кавунець Андрій, тел. 8-050-46-120-46, NDLM_Vin@ukr.net.