Site icon Студреспубліка

«Студентська Республіка» знову відчиняє кордони

В нашій країні не так багато соціальних молодіжних проектів, які користуються справжньою популярністю серед студентів. Напевно, найбільш відомий з них – це проект Народно-демократичної ліги молоді «Студентська Республіка».

Цього червня по всіх регіонах України Студреспубліка вже в восьмий раз готується відкрити свої кордони. Не є секретом, що до всіх ректоратів України вже надходять чисельні запрошення студентам прийняти участь у всеукраїнській акції «Студентська Республіка».

Якщо ви студент, то вам, мабуть, уже пощастило бути громадянином цієї молодіжно-студентської Республіки, або ж спостерігати за її життям. Студентам молодших курсів варто повідомити, що саме вони цього року є основною цільовою аудиторією фестивалю.

До Дня молоді протягом двох днів у кожному регіоні України розгортаються наметові містечка. Студентські команди створюють свою Республіку з окремими кордонами, законами, валютою, гімном. Кульмінацією акції є вибори студентського мера, а також партії. Саме вони візьмуть участь у фінальній частині проекту, де найактивніші студенти України обиратимуть нового студентського Президента. Минулорічну гру виграв полтавський студент з Української медичної стоматологічної академії — Бакланов Євгеній, його партія називалась «Партія ініціативної молоді».

Основна задача, яку ставив організатор фестивалю – Народно-демократична ліга молоді, полягала в тому, щоб створити умови, які були б максимально наближеними до реальності: процес виборів і передвиборчої кампанії, це досить серйозна частина фестивалю. Але попри всю серйозність виборів та агітаційної кампанії не потрібно забувати і про веселощі та відпочинок. Під час фестивалю проводитимуться різноманітні конкурси та розиграші, на яких будуть видаватися багато цінних подарунків. Потрібно просто проявити себе, і гарантовано отримати купу призів. Протягом проведення фестивалю буде змонтована сцена, на якій буде весь час проходити концерт, у якому будуть приймати участь як і молоді виконавці так вже відомі усім групи. Фінальна частина фестивалю пройде в АР Крим, де будуть присутні десь біля 40 команд-переможців з усієї України.

Детальну інформацію про участь у фестивалі а також про місце проведення «Студентської Республіки» у твоєму місці шукайте у ВНЗах або ж заходьте на офіційний сайт Студентської Республіки www.studrespublika.com. Усі події, пов’язані з проведенням фестивалю будуть висвітлюватись на телеканалі ТЕТ та на радіо «Європа плюс Україна». Слідкуйте за новинами.

Ти не повинен зволікати можливістю стати відомим усій країні!