Site icon Студреспубліка

Студент року: не тільки яскравий і розумний, але і соціально-відповідальний!

    Переможці регіональних етапів конкурсу "Студент року-2008" приступають до реалізації на практиці суспільно-корисних проектів.
    Вже в 11 регіонах України визначені "Студенти року" цих регіонів. На черзі — решта територій: графік проведення регіональних конкурсів — графік проведення регіональних конкурсів.







    Усі переможці стануть учасниками фінального етапу Другого 

всеукраїнського конкурсу "Студент року-2008", який планується провести вже у 2009 році. А поки що "Студенти року" мають реалізувати кожний у своєму регіоні суспільно-корисний проект.
    Організатори конкурсу вважають дуже важливим, щоб українські студенти були не лише розумні, вчилися на відмінно, розвивалися творчо, займалися спортом, але і займали активну громадянську позицію, приймали участь у роботі громадських організацій, реалізації молодіжних проектів, діяльності студентського самоврядування. Саме тому невід’ємною частиною всеукраїнського конкурсу "Студент року" є підготовка та реалізація його учасниками соціальних, суспільно-корисних проектів.
    Отож, необхідно розробити новий проект — план дій, щодо зміни життя на краще, виконати всі пункти плану та підготувати звіт про реалізацію.
    Жодних рамок шляхів вирішення цього завдання – від організації благодійних акцій до збору сміття чи піклування про хворих, від свого гуртожитку до всієї України. Основними критеріями виконання завдання є важливість і дієвість заходів, складність обраної проблематики та кількість залучених людей і ресурсів до цього заходу.
    Обов’язковою буде наявність фото-звіту (краще ще й відео) та презентації для представлення глядачам і журі під час фіналу проекту.
    Таким чином, кращим студентом України 2008 року стане людина, яка має активне позитивне мислення та власними силами і практичними діями спроможна змінити світи на краще.

    Організаторами Другого всеукраїнського конкурсу "Студент року-2008" є чотири поважні громадські структури — ВМГО "Студентська республіка", Інститут демократичного суспільства, Народно-демократична ліга молоді (НДЛМ) та Український фонд миру (голова правління — Людмила Супрун). Організаційне сприяння проекту надають Мінсім’ямолодьспорт і Міносвіти.

  Прес-служба конкурсу "Студент року-2008"