Site icon Студреспубліка

СтудРеспубліка – країна мульти-фестивалю!

Студреспубліка-2006 пройде як перший у країні мульти-фестиваль молодіжних субкультур. В епіцентрі, як завжди, гра у вибори, а навколо – море змістовного дозвілля та студентських розваг.

Так вирішила Рада НДЛМ і всеукраїнський оргкомітет проекту «Студентська республіка-2006» на чолі з Головою Народно-демократичної ліги молоді Володимиром Крутьком.
Свіжі новини: цього року фінальна частина відбудеться знову в Криму (конкретне місце – сюрприз!), але не наприкінці липня, як це було два останні роки, а до Дня Незалежності – у 20-х числах серпня.

До уваги регіональних студентських лідерів: вирішено обов’язково залучити до підготовки та проведення регіональних етапів учасників Фестивалю 2005 року під м. Євпаторія, депутатів Студентських магістратів і Студентських мерів регіонів.

Щодо мульти-фестивалю, то це кілька фестивалів, які відбуваються в одному місці і в один час. Плануються наступні фести: всеукраїнський квест-фестиваль, змагання з екстрим-спорту та пляжних видів спорту, гра «Мафія», Лабораторія гуманітарних технологій та інші.
Звичайно, центральна подія фестивалю – організаційно-діяльностна гра у вибори Студентського президента та парламенту за участі переможців регіональних етапів СтудРеспубліки-2006.

За детальною інформацією, пропозиціями щодо допомоги в проведенні СтудРеспубліки як на національному рівні, так і на місцях, звертатися до всеукраїнського оргкомітету: 8-044-522-82-98, 8-050-380-84-15, е-пошта: center@ndlm.org.ua .

Для довідки: НДЛМ є ініціатором та головним організатором проведення Всеукраїнського молодіжного фестивалю «Студентська республіка». Історія фестивалю розпочинається з 1998 р., а з 1999 р. «Студреспубліка» здійснюється вже як всеукраїнський проект. З 2002 року проект підтримується Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту. З 2004 року проводиться всеукраїнська фінальна частина проекту, де обираються Студентський парламент і президент. Через «Студентську республіку» пройшла більшість студентських лідерів країни.